Καλώς ήλθατε

Η οικογένεια μας σας καλοσωρίζει στο βορειότερο παραδοσιακό ξενώνα στη Κέρκυρα.

Το Καλάμι θα είναι πάντα για μένα το τέλειο μέρος για διακοπές για δύο λόγους , αφ’ ενός γιατί το χωριό είναι πολύ όμορφο, αφ’ ετέρου γιατί VillaMatella είναι το πιο παλιό παραδοσιακό σπίτι στην περιοχή ανακαινισμένο με σωστό οικολογικό σχεδιασμό.

Η Villa Matella ήταν και είναι το σπίτι της οικογένειάς μας εδώ και τριακόσια και πλέον χρόνια (μπορείτε να διαβάσετε το ενδιαφέρον κοινωνιολογικά γενεαλογικό μας δέντρο).

Δεν είχε ρεύμα ηλεκτρικό ούτε παροχή νερού και για μένα αυτό ήταν  ότι  ωραιότερο έχω ζήσει στα παιδικά μου χρόνια με τις παλαιές λάμπες πετρελαίου και τις τηγανιτές πατάτες για μεσημεριανόμε κεφτέδες στο τηγανάκι στο γκάζι επάνω στο ξύλινο τραπέζι!

Μακάρι να μπορούσα να κρατήσω αυτές τις συνήθειες αλλά δεν θα μπορούσα να το νοικιάσω.

Γι’ αυτό έχουμε αυξήσει τις προσπάθειες στο Matella’sRestaurant για καλό ‘’φυσικό’’ φαγητό.

Έτσι σήμερα μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες μας του όμορφου διαμερίσματος που δεχόμαστε τους επισκέπτες μας. Είναι ένα διαμέρισμα με τέσσερα υπνοδωμάτια  για τέσσερα έως οκτώ άτομα, με μεγάλη κουζίνα και δύο μπάνια, εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, aircondition, tvκαι wi-fi και κυρίως με παραδοσιακή ατμόσφαιρα με σύγχρονα στοιχεία.

Υπάρχει μέριμνα για άτομα με δυσκολίες, όπως επίσης χώρος για κατοικίδια . Σας υποσχόμαστε ασφάλεια, καλό φαγητό στο ωραίο μας μικρό εστιατόριο, καθαριότητα και ωραίες διακοπές με ποιότητα.

 

Καλώς ήλθατε

welcome

Η οικογένεια Κατσαρού - Βλάχου σας καλοσωρίζει στο βορειότερο παραδοσιακό ξενώνα στη Κέρκυρα.

Matella's Restaurant

welcome

Welcome to our Reasturant.

Προφίλ

about us

Ό ξενώνας μας έχει συπληρώσει 250 χρόνια παραδοσιακής κερκυραϊκής φιλοξενίας και ανακαινισμένος πλέον με όλες τις σύγχρονες ανέσεις κοιτά το μέλλον.

Easy Travel

about us

Easy Travel.

Πως θα μας βρείτε;

location

Η ''Βίλλα Ματέλλα'' βρίσκεται 30χλμ. βόρειο-ανατολικά της Κέρκυρας στη περιοχή ''Καλάμι''.
Το Καλάμι είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το νησί της Κέρκυρας.

 

Matellas blog

about us

Matellas blog.

top