Η ''Βίλλα Ματέλλα'' βρίσκεται 30χλμ. βόρειο-ανατολικά της Κέρκυρας στη περιοχή ''Καλάμι''.
Το Καλάμι είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το νησί της Κέρκυρας.

Στο Καλάμι το μικρό παραλιακό χωριό της Κέρκυρας τα καλοκαίρια είναι πάντα χρυσά καλοκαίρια για ονειρεμένες διακοπές. Όσο κι’ αν φαίνεται απίστευτο να έρχεται κάποιος στο ίδιο πάντα μέρος για διακοπές  από τότε που γεννήθηκε (αλήθεια λέω) το Καλάμι είναι πάντα φανταστικό.

Η όμορφη μικρή παραλία πάντα γαλήνια (η φουρτούνα κρατάει πάντα για λίγο όταν φυσήξει και είναι και αυτή… όμορφη) με υπέροχο ‘’πράσινο’’ γύρω – γύρω παντού με ελιές, πορτοκαλιές, κυπαρίσσια, καλαμιές αλλά κυρίως με μια μαγική ατμόσφαιρα που οφείλεται στην ησυχία του περιβάλλοντος και στο ιδιαίτερο μικροκλίμα.

Το Καλάμι αν και μικρό χωριό έχει πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης χωρίς να βαρεθεί ούτε στιγμή!

Κατ’ αρχάς υπάρχει το όμορφο παλαιό μονοπάτι που μπορεί να το ακολουθήσει ένας πεζοπόρος και να βρεθεί μέσα στη σκιά των δέντρων και κατά μήκος του αιγιαλού  σε διπλανά όμορφα χωριά  όπως τοΑγνί, η Κουλούρα, η Κερασιά και ο Άγιος Στέφανος (με την οικία των Rotchild) όπως επίσης σε μαγικές κουκλίστικες μικρές ‘’ιδιωτικές’’ παραλίες με χρυσή άμμο.

Μπορεί επίσης να κάνει όλες τις καλοκαιρινές δραστηριότητες όπως ski – jetski ή diving.Φυσικά μπορεί να βρεθεί γρήγορα στην Κασσιώπη (το χωρίο με nightlife) αλλά και το όμορφο κάστρο με τις δαντελωτές παραλίες.

Ποτέ στα τόσα χρόνια που επικοινωνούμε με τους επισκέπτες μας (από το 1975) δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιον δυσαρεστημένο. Το αντίθετο, είναι όλοι τους όλοι την ημέρα χαρούμενοι και θα έλεγα δεν επιθυμούν πολλές μετακινήσεις  για να μην στερηθούν την όμορφη αυτή παραλία για διακοπές.

Βαρβάρα Κατσαρού

 

Καλώς ήλθατε

welcome

Η οικογένεια Κατσαρού - Βλάχου σας καλοσωρίζει στο βορειότερο παραδοσιακό ξενώνα στη Κέρκυρα.

Matella's Restaurant

welcome

Welcome to our Reasturant.

Προφίλ

about us

Ό ξενώνας μας έχει συπληρώσει 250 χρόνια παραδοσιακής κερκυραϊκής φιλοξενίας και ανακαινισμένος πλέον με όλες τις σύγχρονες ανέσεις κοιτά το μέλλον.

Easy Travel

about us

Easy Travel.

Πως θα μας βρείτε;

location

Η ''Βίλλα Ματέλλα'' βρίσκεται 30χλμ. βόρειο-ανατολικά της Κέρκυρας στη περιοχή ''Καλάμι''.
Το Καλάμι είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το νησί της Κέρκυρας.

 

Matellas blog

about us

Matellas blog.

top