Υπηρεσίες

Ο ξενώνας Villa Matella ξεκίνησε τη φιλοξενία επισκεπτών το 1982.

Η γιαγιά Matella καθόταν στον μπότζο (εξωτερικό μπαλκόνι με καμάρες ) και έγνεθε το μαλλί με τη ρόκα της …

Οι επισκέπτες του  χωριού έβγαζαν φωτογραφίες …Μερικές κυρίες προσπαθούσαν  να μάθουν …και η γιαγιά τους έδειχνε υπομονετικά μιλώντας τους  με την παλιά χωριάτικη κερκυραϊκή διάλεκτο …Πώς τα κατάφερνε όμως και μέσα σε λίγα λεπτά η εκμάθηση είχε αποδώσει …

Από τότε μέχρι σήμερα θεωρούμε την εμμονή μας για τη διατήρηση αυτής της παράδοσης, την καλύτερή μας υπηρεσία!

Διατηρήσαμε το κτήριο (με τα 300 χρόνια ύπαρξης ) με την  αρχική του διαρρύθμιση και καταφέραμε οι σύγχρονες προδιαγραφές ως τουριστικό  κατάλυμα να μην αλλοιώσουν την εξωτερική του εμφάνιση που είχε από παλιά. Μόλις λίγα μέτρα από τη μαγική παραλία  του Καλαμιού –το διαμέρισμα των τεσσάρων δωματίων – φιλοξενεί με άνεση 4-8 άτομα.

Τα σιδερένια κρεβάτια δημιουργούν παραδοσιακή ατμόσφαιρα, η μεγάλη δροσερή κουζίνα επιτρέπει αξέχαστα καλοκαιρινά γεύματα, τα δύο λουτρά είναι πολυτελείας( το ένα εξ’ αυτών βοηθάει τα άτομα με ειδικές ανάγκες) ενώ η αυλή είναι ιδανική για απογευματινή ξεκούραση κάτω από την κληματαριά.

Το διπλανό μικρό μας εστιατόριο έχει εδώ και πολλά χρόνια τη φήμη σπιτικής και φροντισμένης μαγειρικής με τα πιο αγνά υλικά.

Φροντίζουμε και εμείς όπως και πολλοί συμπατριώτες μας, να περάσουν οι επισκέπτες μας ωραίες διακοπές και επιθυμούμε φεύγοντας να έχουν στις αποσκευές τους μόνο αξέχαστες αναμνήσεις από τον ξενώνα μας.

Ο ξενώνας μας έιναι πλήρως εξοπλισμένος και προσαρμοσμένος για να φιλοξενήσει άτομα με ειδικές ανάγκες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την κράτησή σας.

 

Καλώς ήλθατε

welcome

Η οικογένεια Κατσαρού - Βλάχου σας καλοσωρίζει στο βορειότερο παραδοσιακό ξενώνα στη Κέρκυρα.

Matella's Restaurant

welcome

Welcome to our Reasturant.

Προφίλ

about us

Ό ξενώνας μας έχει συπληρώσει 250 χρόνια παραδοσιακής κερκυραϊκής φιλοξενίας και ανακαινισμένος πλέον με όλες τις σύγχρονες ανέσεις κοιτά το μέλλον.

Easy Travel

about us

Easy Travel.

Πως θα μας βρείτε;

location

Η ''Βίλλα Ματέλλα'' βρίσκεται 30χλμ. βόρειο-ανατολικά της Κέρκυρας στη περιοχή ''Καλάμι''.
Το Καλάμι είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το νησί της Κέρκυρας.

 

Matellas blog

about us

Matellas blog.

top